Меню

Често задавани въпроси

 • Как мога да поръчам?

  Вашите поръчки приемаме по най-удобния за Вас начин: чрез сайта ни - edrinks.bg, на телефон  0897 096 786 и чрез имейл - на [email protected].

 • Трябва ли да имам навършени 18 г., за да ползвам услугите Ви?

  Задължително. Сайтът и услугите ни могат да се ползват само от пълнолетни граждани. С акта си на подаване на поръчка през сайта edrinks.bg Вие декларирате, че имате навършени 18 г. и че лицето оставено за контакт при доставка на пратката също е пълнолетно.

 • Какво ще се случи, ако синът ми, който е на 17 г. трябва да приеме пратката?

  За съжаление, той няма да може да получи пратката. Добре е при покупката да заявите адрес за доставка, на който пълнолетно лице да я очаква и приеме.

 • Кога ще обработите поръчката ми?

  • Доставки в гр. София: 
   - Доставките се извършват от 09:00ч. до 19:00ч. от понеделник до събота
   - Доставката на поръчки, направени в работни дни се изпълняват на следващия работен ден, ако заявката е направена до 12:00 часа. Ако заявката е направена след този час, за начало се взима следващия работен ден (освен в случаите, когато е упоменат по-дълъг срок за доставка в продуктовата страница на определен продукт).
  • Доставки в страната:
   - Доставките се извършват от 8.00 ч до 18.00 ч в работни дни и в събота до 14.00 ч., съгласно работното време на куриерска фирма Спиди
   - Доставката на поръчки, направени в работни дни се изпълняват в рамките на 48 часа от потвърждението на заявката.
   - Доставка на поръчки, направени през почивни дни се изпълняват на втория работен ден от седмицата.

 • Какви начини на плащане предлагате?

  Можете да заплатите закупуваните от нас услуги и продукти по един от следните начини: с наложен платеж, по банков път или с кредитна/дебитна карта.

 • Как да заплатя с наложен платеж?

  Плащането можете да извършите в брой при доставка на пратката директно на куриера.

 • Как да заплатя по банков път?

  Можете да заплатите чрез онлайн банкиране или на каса в банка, като наредите дължимата по поръчката си сума на посочената по-долу сметка. Моля не забравяйте на основание за плащане да впишете номер на поръчката и име на купувача.

  Е ДРИНКС ЕООД

  бул. Тодор Александров №133

  София

  Уникредит Булбанк

  IBAN: BG67UNCR70001523297728

  Банков код: SWIFT / BIC: UNCRBGSF

 • Кога ще получа поръчката си при заплащане по банка?

  Обикновено банковият превод отнема 1 до 2 работни дни, а при плащания от чужбина е възможно да отнеме повече. След като преводът Ви се отрази по сметката ни, веднага ще подготвим и изпратим поръчаните вина. Срокът на доставка след изпращане е упоменатият по време на поръчка.

 • Приемате ли плащания с кредитни карти?

  Да, приемаме. Можете да заплатите поръчаните от Вас вина както с дебитна, така и с кредитна карта.

 • Как да заплатя с карта?

  Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се следните кредитни и дебитни карти:

  Маестро, Visa (всички типове), MasterCard (всички типове), AMEX, Diners Club; а при директни плащания с кредитни карти: Maestro, Visa (всички типове), MasterCard (всички типове).

 • Как мога да получа фактура?

  Ако желаете да получите фактура издадена на името на юридическо лице, моля впишете данните на юридическото лице в забележки към поръчката.

 • Как мога да получа оригинал на фактурата?

  Фактурата се изпраща заедно с Вашата поръчка по предпочитания от Вас начин: по електронен път на имейл при закупуването на продукти или услуги предоставяни онлайн (като например електронни гифт карти) или по куриер, приложена в пакета с вашата поръчка.

 • Доставяте ли извън пределите на България?

  За момента доставяме само на територията на Р България

 • Доставяте ли в цялата страна?

  Извършваме доставки почти в цялата страна, с изключение на много малки населени места. Списъчен лист на населените места, в които доставяме, ще откриете тук.

 • С коя куриерска фирма работите?

  За територията на страната поръчаните през нашия онлайн магазин продукти се доставят с куриерска фирма Спиди.

 • Мога ли да получа пратката си чрез друг куриер?

  По Ваш избор по време на поръчката можете да предпочетете доставката да се направи от друга куриерска фирма (моля, впишете в забележки), като в този случай куриерските разходи са за Ваша сметка и спрямо тарифата на съответния куриер.

 • Колко ще ми струва доставката?

  Доставка за София:

  • Безплатна доставка за поръчки над 99.00лв. за рамките на София /виж карта/
  • 6,50лв. за доставки на стойност до 99,00лв.
  • Експресна доставка до 24 часа – изпълнява се само за София, след потвърждение на точния час за доставка, като се начислява допълнителна такса от 4,50лв.

  Доставки в страната:

  • Безплатна доставка за поръчки над 99.00лв. Безплатната доставка не се включват продукти от категориите „Ниско алкохолни“, „Бира“ и „Безалкохолни продукти“. При включването на продукти от тези категории в кошницата за покупка,  доставката автоматично се изчислява на база тарифата на куриерската фирма. За да може да се ползва безплатната доставка при покупки над 99,00лв, се препоръчва поръчката да се разделя на две доставки – в едната поръчка да се включат продуктите над 99,00лв, които не са от категориите „Ниско алкохолни“, „Бира“ и „Безалкохолни продукти“ и втора с всички продукти, които включват продукти от тези категории.
  • За поръчки до 99,00лв. доставката се извършва по тарифата на курирската фирма Спиди
  Доставка до адрес
  до 3 кг. 6.85 лв.
  3 - 6 кг. 9.70 лв.
  6 - 10 кг. 11.66 лв.
  10 - 20 кг. 16.96 лв.
  21 кг. 24.70 лв.
  22 кг. + 0.48 лв./кг.
  Доставка до офис
  до 3 кг. 4.55 лв.
  3 - 6 кг. 5.99 лв.
  6 - 10 кг. 7.18 лв.
  10 - 20 кг. 12.17 лв.
  20 кг. + 0.48 лв./кг.

  За доставки над 21кг. се начислява допълнителна такса от 0,48лв за килограм.

  *Посочените цени за доставки са валидни за поръчки на територията на Р България

 • Как мога да проследя доставката на моята поръчка?

  Бихте могли да проследите статуса на пратката посредством номера на товарителницата, с която пътува тя, на нашия телефон 0897 096 786 или в съответната куриерска фирма, извършваща доставката.

 • Има ли риск пратката ми да бъде повредена?

  Вашият пакет пътува в специална опаковка, която обезопасява продукта и със застраховка! Моля, ако установите при получаването, че пакетът е с нарушена цялост или е навлажнен, не приемайте пратката преди да поискате опция „преглед на пратката“ от куриера. В случай, че установите счупване или липса, моля уведомете ни на телефон 0897 096 786, преди да приемете пратката и попълнете бланка за рекламация на куриерската услуга. Последната трябва да Ви бъде предоставена от куриера.

 • Какъв е срокът за доставка?

  Срокът за доставка зависи от наличността на избраните продукти.

  Доставките за гр. София се извършват от понеделник до събота от 9:00 до 19:00 ч, в удобен за Вас часови диапазон!

  Графикът за изпълнение на доставки в страната можете да видите тук.

 • Доставяте ли през уикенда?

  Към момента не доставяме само в неделя и по време на официални празници.

  Препоръчваме Ви доставките в събота извън гр. София да бъдат насочвани към офис на Спиди.

 • Мога ли да върна продукт/и закупени от Е ДРИНКС ЕООД?

  Да. Можете да върнете вече закупена стока в рамките на 14-дневния законово установен срок - в случай че не е нарушена цялостта на опаковката на закупените стоки. За повече информация вижте Условия за ползване.

 • Как мога да върна продукт/и?

  Ако желаете да върнете даден продукт, моля свържете се с нас по телефон или имейл за  да ни уведомите, че желаете да върнете продукт, след което ние ще разгледаме основанието за връщане и ще решим дали връщането ще бъде одобрено или не.

 • В какъв срок възстановявате сумите за върнати продукти?

  Възстановяването на сумите по върнати продукти се осъществява в рамките на 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка. Възстановяването на сумите може да стане по предоставена от Вас банкова сметка.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки