Меню

Altano

Семейство Симингтън присъства в долината Дуро от 130 години. Четиринадесет поколения на семейството се грижат за винопроизводството. Те са водещите производители в долината Дуро с лозя от 1006 хектара. Основан през 2000 г. Алтано е първият винен бранд на Симингтън.
Намира се в долината Вале Да Вилариса, част от Дуро. “Алтано” е местно наименование на топлите летни ветрове, които преминават над лозята на Вале да Вилариса.
Всички лозя на семейство Симингтън се управляват в съответствие с принципите на интегрираното производство и органичното лозарство. Използват се мотивационни култури (култури, засети между редовете на лозята), чиито предимства са: естествен контрол на вредителите, регулиране на температурата, контрол на почвата и ерозията.

Марки

Ценови диапазон

Кинта До Везувио Дуро 2014, 0.75л.
Концентрирано и мощно, това вино идва от едно от най-великите имения в Дуро, сега собственост на семейство ...
119,00 лв.
Алтано Дуро Червено 2015, 0.75л.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Цвят на тъмен гранат. Плодови аромати, пикантни и флорални. Средно тяло, добре балансирано ...
17,89 лв.
Алтано Дуро Органик 2017, 0.75л.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Дълбок, гранатен цвят. Аромати на къпини, средиземноморски билки, с нотки на ванилия. ...
24,90 лв.
Алтано Дуро Бяло 2018 0.75л.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Цвят на бледа слама. Аромати на тропически плодове (маракуя и личи) с цитрусови нотки. Вкусът ...
17,89 лв.

Altano

Семейство Симингтън присъства в долината Дуро от 130 години. Четиринадесет поколения на семейството се грижат за винопроизводството. Те са водещите производители в долината Дуро с лозя от 1006 хектара. Основан през 2000 г. Алтано е първият винен бранд на Симингтън. Намира се в долината Вале Да Вилариса, част от Дуро. “Алтано” е местно наименование на топлите летни ветрове, които преминават над лозята на Вале да Вилариса. Всички лозя на семейство Симингтън се управляват в съответствие с принципите на интегрираното производство и органичното лозарство. Използват се мотивационни култури (култури, засети между редовете на лозята), чиито предимства са: естествен контрол на вредителите, регулиране на температурата, контрол на почвата и ерозията.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки