Меню

Barrelio

Barrelio Изображение

Barrelio е българска компания, която произвежда ръчно изработени мебели от използвани дъбови бъчви.

Всички мебели са от ръчно подбрани бъчви от първокласен френски и/или български дъб, използвани бъчви с червено вино.
Всяка бъчва има своето уникалното оцветяване, което означава, че няма две идентични бъчви и всяка мебел, която Barrelio произвежда е отличителна и единствена по рода си. 
След като бъдат избрани бъчвите, производителят ги съхранява за няколко месеца, за да се увери, че съдържанието на влага в дъба е достигнало най-доброто ниво за производството на мебели, което позволява на мебелите да издържат практически цял живот.

Марки

Ценови диапазон

Стелаж за вино Sangiovese
1 630,00 лв.
Стелаж за вино Riesling
1 279,00 лв.
Направи запитване
Pinotage - Стелаж за вино
927,00 лв.
Направи запитване
Douro Open
1 980,00 лв.
Направи запитване
Douro - винтидж шкаф
1 980,00 лв.
Направи запитване
Barolo - Шкаф за книги и вино от половин бъчва-Copy
2 100,00 лв.
Направи запитване

Barrelio

Barrelio е българска компания, която произвежда ръчно изработени мебели от използвани дъбови бъчви. Всички мебели са от ръчно подбрани бъчви от първокласен френски и/или български дъб, използвани бъчви с червено вино. Всяка бъчва има своето уникалното оцветяване, което означава, че няма две идентични бъчви и всяка мебел, която Barrelio произвежда е отличителна и единствена по рода си.  След като бъдат избрани бъчвите, производителят ги съхранява за няколко месеца, за да се увери, че съдържанието на влага в дъба е достигнало най-доброто ниво за производството на мебели, което позволява на мебелите да издържат практически цял живот.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки