Меню

Beronia

Берония е основана през 1973 г. от група бизнесмени, дошли на почивка в Ла Риоха. Винарната бива интегрирана към семейството на González Byass през 1982 г. и започва налагането си и на международните пазари. Днес Берония е една от найизвестните испански винарски изби, както в международните и така и във вътрешните пазари, които произвеждат чисти и традиционни Риоха вина със своя собствена индивидуалност и стил.
Берония произвежда вино от почти 900 хектара лозя в Риоха. Средната възраст на лозята е 30 години, но около 50 хектара са от над 60 годишни лозя и те придават превъзходна интензивност и богатство на плодови характеристики на вината.Само ограничен брой сортове грозде са оторизирани да бъдат отглеждани в Риоха. Повече от 85% от лозята на Берония са засадени с Темпранийо, най-традиционния сорт в Риоха, а останалата част се състои от Грациано, Мазуело, Гарнача и Виура. Ангажирана в опазването на околната среда, Берония използва устойчиви и екологични земеделски техники при процеса на винопроизводство. Избата произвежда вино, 100% Темпранийо, използвайки плодове с произход от лозя, които са регистрирани и защитени като органични.

Марки

Ценови диапазон

Beronia

Берония е основана през 1973 г. от група бизнесмени, дошли на почивка в Ла Риоха. Винарната бива интегрирана към семейството на González Byass през 1982 г. и започва налагането си и на международните пазари. Днес Берония е една от найизвестните испански винарски изби, както в международните и така и във вътрешните пазари, които произвеждат чисти и традиционни Риоха вина със своя собствена индивидуалност и стил. Берония произвежда вино от почти 900 хектара лозя в Риоха. Средната възраст на лозята е 30 години, но около 50 хектара са от над 60 годишни лозя и те придават превъзходна интензивност и богатство на плодови характеристики на вината.Само ограничен брой сортове грозде са оторизирани да бъдат отглеждани в Риоха. Повече от 85% от лозята на Берония са засадени с Темпранийо, най-традиционния сорт в Риоха, а останалата част се състои от Грациано, Мазуело, Гарнача и Виура. Ангажирана в опазването на околната среда, Берония използва устойчиви и екологични земеделски техники при процеса на винопроизводство. Избата произвежда вино, 100% Темпранийо, използвайки плодове с произход от лозя, които са регистрирани и защитени като органични.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки