Меню

Богдая Естейт

Богдая Винярд Естейт - рилска перла по поречието на Струма. Една семейна винарна, родена с много любов в плодородните земи на с. Смочево.

Вдъхновени от традицията за отглеждане на лозя от векове по тези земи и благодатния тероар, нашето семейство засади своите 100 дка през 2017 г. Те се простират на 620 м надморска височина в плодородната земя на югозападните поли на Рилския масив, в полупланинското селце Смочево, сгушено в подножието на Поличките алпийски върхове. Най-величественият от тях носи името Богдая.
Климатът е с ярко средиземноморско влияние, постоянен прохладен вятър и неповторим полупланински характер.

Основен фокус сме поставили на белите сортове грозде, придружени от величественият Пино Ноар, който намира интересен и предизвикателен хабитат за развитието си в полите на Рила.

Марки

Ценови диапазон

Богдая Естейт

Богдая Винярд Естейт - рилска перла по поречието на Струма. Една семейна винарна, родена с много любов в плодородните земи на с. Смочево. Вдъхновени от традицията за отглеждане на лозя от векове по тези земи и благодатния тероар, нашето семейство засади своите 100 дка през 2017 г. Те се простират на 620 м надморска височина в плодородната земя на югозападните поли на Рилския масив, в полупланинското селце Смочево, сгушено в подножието на Поличките алпийски върхове. Най-величественият от тях носи името Богдая. Климатът е с ярко средиземноморско влияние, постоянен прохладен вятър и неповторим полупланински характер. Основен фокус сме поставили на белите сортове грозде, придружени от величественият Пино Ноар, който намира интересен и предизвикателен хабитат за развитието си в полите на Рила.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки