Меню

BUMBU

Историята на Bumbu датира от 16ти и 17ти век, когато моряци и търговци от Карибския басейн добавят към ромa си плодове и подправки от Карибите, за да подобрят вкуса му, наричайки го “Bumbu.” Днес дестилерията в Барбадос, която е основана през 1893 г., използва същата рецепта. Всяка глътка от Bumbu е пътуване през Барбадос, Белиз, Бразилия, Коста Рика, Доминиканската република, Ел Салвадор, Гвиана и Хондурас - осемте страни, от които се събира захарна тръстика за бленда. Селектират се култури от устойчиви местни ферми, а дестилацията се извършва с чиста филтрирана вода от Барбадос. След това ромът отлежава до петнадесет години в дъбови бъчви от Кентъки бърбън.

Марки

Ценови диапазон

Ром Бумбу X.O. 700мл.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Цвят: Тъмно Златист Аромат: Плодов аромат с нотки на тофи, ванилия и пикантен фон. Вкус: ...
84,00 лв.
Ром Бумбу 700мл.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Цвят: Тъмно Златист Аромат: Карамел, ванилия и препечен дъб.  Вкус: Изключително мек и ...
72,00 лв.

BUMBU

Историята на Bumbu датира от 16ти и 17ти век, когато моряци и търговци от Карибския басейн добавят към ромa си плодове и подправки от Карибите, за да подобрят вкуса му, наричайки го “Bumbu.” Днес дестилерията в Барбадос, която е основана през 1893 г., използва същата рецепта. Всяка глътка от Bumbu е пътуване през Барбадос, Белиз, Бразилия, Коста Рика, Доминиканската република, Ел Салвадор, Гвиана и Хондурас - осемте страни, от които се събира захарна тръстика за бленда. Селектират се култури от устойчиви местни ферми, а дестилацията се извършва с чиста филтрирана вода от Барбадос. След това ромът отлежава до петнадесет години в дъбови бъчви от Кентъки бърбън.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки