Меню

Collavini

Историята на Collavini започва през 1896 г. в Ривиняно, където основателят Eugenio Collavini доставя вино за магазините, които продават на благородните фамилии от Удине. 

В края на 70-те години, с идеята да създаде ново пенливо вино, Манлио Колавини решава да засади 4,5 хектара от лозята си с много стар, местен сорт грозде, наречен Рибола Джала. Така нареченият „метод на Collavini“ всъщност възниква чрез интегриране на най-добрите предимства на класическите техники и процеса на Martinotti-Charmant.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Collavini

Историята на Collavini започва през 1896 г. в Ривиняно, където основателят Eugenio Collavini доставя вино за магазините, които продават на благородните фамилии от Удине.  В края на 70-те години, с идеята да създаде ново пенливо вино, Манлио Колавини решава да засади 4,5 хектара от лозята си с много стар, местен сорт грозде, наречен Рибола Джала. Така нареченият „метод на Collavini“ всъщност възниква чрез интегриране на най-добрите предимства на класическите техники и процеса на Martinotti-Charmant.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки