Меню

Diplomatico

Корените на ром Дипломатико могат да бъдат проследени до края на 19ти век във Венецуела, когато един човек на име Дон Хуанчо Нието Мелендез, ентусиазиран пътешественик и познавач на фини питиета, започва сам разработването на ром с помощта на придобитите си специални умения. По време на пътуванията си той внимателно проучва техниките и процесите, които прилагат различните култури при производството на алкохол. Възползвайки се от придобитите познания, той произвежда премиум ром и го кръщава на държавниците, внесли ред и баланс в неспокойната и нестабилна Венецуела.
Ром Дипломатико сe произвежда в дестилерия във Венецуела с над 45-годишен опит. Уменията на мастърите - блендeр и дестилатор се допълват в перфектна хармония при създаването на видовете ром Дипломатико. Те биват четири, осем и дванадесет годишни, като се различават по характер, стил и цена, но всеки един от тях носи отличителните черти на ром от най-висок клас производство.
Превъзходните продукти на марката са оценявани, както от сомелиери, така и от ентусиасти. Дипломатико е познат на световно ниво и е признат за един от найдобрите ромове в света със своите 54 медала от различни престижни състезания.

Марки

Ценови диапазон

Ром Дипломатико Резерва Ексклузива канистър 700мл.
Diplomático Rum Reserva Exclusiva: премиум тъмен ром • Отличен и изключителен ром, който отлежава 12 ...
89,00 лв.
Ром Дипломатико Амбасадор Селекшън 700мл.
Ром Амбасадор: екстра премиум ром, създаден от най-добрите ромове в дестилерията на Diplomático Изискан ром, ...
540,00 лв.
Ром Дипломатико Сингъл Винтидж 700мл.
Diplomático Rum Single Vintage: екстра премиум ром, селектиран и блендиран от мастър-блендерите на ...
264,00 лв.
Ром Дипломатико Пот Стил Номер 3 700мл.
Колекционерски ром №3 Pot Still на дестилерия Diplomático: първокласен ром Произвежда се от най-добрия мед ...
140,00 лв.
Ром Дипломатико Планас 700мл.
Diplomático Rum Planas: премиум бял ром Елегантен, богат и изненадващо интензивен бял ром Отлежава в ...
64,00 лв.
Ром Дипломатико Барбет Номер 2 700мл.
Колекционерски ром nº2 Barbet на дестилерия Diplomático: първокласен ром Уникален дестилат, направен от ...
140,00 лв.
Ром Дипломатико Резерва Ексклузива 700мл.
Diplomático Rum Reserva Exclusiva: премиум тъмен ром Отличен и изключителен ром, който отлежава 12 години в ...
86,00 лв.
Ром Дипломатико Батч Номер 1 700мл.
Колекционерски ром №1 на дестилерия Diplomático: първокласен ром Уникален дестилат, произведен от мед от ...
140,00 лв.
Ром Дипломатико Мантуано 700мл.
Diplomático Rum Mantuano: първокласен подправен ром Универсален ром:  като коктейлен ром, той е особено ...
56,00 лв.

Diplomatico

Корените на ром Дипломатико могат да бъдат проследени до края на 19ти век във Венецуела, когато един човек на име Дон Хуанчо Нието Мелендез, ентусиазиран пътешественик и познавач на фини питиета, започва сам разработването на ром с помощта на придобитите си специални умения. По време на пътуванията си той внимателно проучва техниките и процесите, които прилагат различните култури при производството на алкохол. Възползвайки се от придобитите познания, той произвежда премиум ром и го кръщава на държавниците, внесли ред и баланс в неспокойната и нестабилна Венецуела. Ром Дипломатико сe произвежда в дестилерия във Венецуела с над 45-годишен опит. Уменията на мастърите - блендeр и дестилатор се допълват в перфектна хармония при създаването на видовете ром Дипломатико. Те биват четири, осем и дванадесет годишни, като се различават по характер, стил и цена, но всеки един от тях носи отличителните черти на ром от най-висок клас производство. Превъзходните продукти на марката са оценявани, както от сомелиери, така и от ентусиасти. Дипломатико е познат на световно ниво и е признат за един от найдобрите ромове в света със своите 54 медала от различни престижни състезания.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки