Меню

Elephant Gin

Elephant Gin произвежда високо награждавани и ръчно изработени премиум джинове. При дестилацията на всяка партида се използват четиринадесет подправки, включително редки африкански съставки.
Историята му идва от Южна Африка, но производството се извършва в Германия, под контрол и при най-високи стандарти.
Всички съставки са подбрани на ръка, бутилките са дизайнерски, етикетите ръчно надписани, а продукцията контролирана от малки партиди.
Основателите биват вдъхновени да създадат Elephant Gin след приключенията си в Африка. Те силно вярват, че нашето поколение е отговорно да подкрепи африканската дива природа днес, за да може следващото да продължи да й се наслаждава утре. Elephant Gin дарява 15% от печалбата на всяка продадена бутилка на фондации, посветени на опазването на африканските слонове.

Марки

Ценови диапазон

Елефънт Отлежал Джин 700мл.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Цвят: Прозрачен, златист кехлибар Аромат: Препечен дъб, хвойна, ванилия, карамфил, черен ...
99,00 лв.
Елефънт Стренгт Джин 700мл.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Цвят: Кристално чист Аромат: Ароматът е ярък, свеж и цветен с допълнителна цитрусова нотка. ...
69,00 лв.
Елефънт Лондон Драй Джин 700мл.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Иновативна комбинация от 14 подправки с редки африкански съставки и пресни ябълки от овощните ...
60,00 лв.

Elephant Gin

Elephant Gin произвежда високо награждавани и ръчно изработени премиум джинове. При дестилацията на всяка партида се използват четиринадесет подправки, включително редки африкански съставки. Историята му идва от Южна Африка, но производството се извършва в Германия, под контрол и при най-високи стандарти. Всички съставки са подбрани на ръка, бутилките са дизайнерски, етикетите ръчно надписани, а продукцията контролирана от малки партиди. Основателите биват вдъхновени да създадат Elephant Gin след приключенията си в Африка. Те силно вярват, че нашето поколение е отговорно да подкрепи африканската дива природа днес, за да може следващото да продължи да й се наслаждава утре. Elephant Gin дарява 15% от печалбата на всяка продадена бутилка на фондации, посветени на опазването на африканските слонове.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки