Меню

Felton Road

Избата Фелтън Роуд от Централнен Отаго, Нова Зеландия бива закупена от Найджъл Грийнзинг, 2000г. и от тогава практикува органично и биодинамично винопроизводство. Вината Фелтън Роуд се произвеждат в най-южният винен регион в света. Тук лозята са сгушени в малки макроклимати, изцяло заобиколени от високи планини, много от които са със снежна покривка през цялата година. Въпреки че местоположението е на ръба на устойчивото лозарство, тези макроклимати съчетават горещи дни, прохладни нощи и дълги сухи есени: идеални за създаването на най-висок клас Пино Ноар, Шардоне и Ризлинг. Географската ширина е сходна на долината Уиламет в Орегон и някои от най-добрите винарски региони на Франция.
Опитът на технолога Блеър Уолтър в изби от Орегон и Бургундия допринася за производството на вина с елегантност, сложност и изключителна дълбочина на вкуса.
В резултат Фелтън Роуд произвежда едни от най-добрите Пино Ноари извън Бургундия и също толкова отлично Шардоне.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Felton Road

Избата Фелтън Роуд от Централнен Отаго, Нова Зеландия бива закупена от Найджъл Грийнзинг, 2000г. и от тогава практикува органично и биодинамично винопроизводство. Вината Фелтън Роуд се произвеждат в най-южният винен регион в света. Тук лозята са сгушени в малки макроклимати, изцяло заобиколени от високи планини, много от които са със снежна покривка през цялата година. Въпреки че местоположението е на ръба на устойчивото лозарство, тези макроклимати съчетават горещи дни, прохладни нощи и дълги сухи есени: идеални за създаването на най-висок клас Пино Ноар, Шардоне и Ризлинг. Географската ширина е сходна на долината Уиламет в Орегон и някои от най-добрите винарски региони на Франция. Опитът на технолога Блеър Уолтър в изби от Орегон и Бургундия допринася за производството на вина с елегантност, сложност и изключителна дълбочина на вкуса. В резултат Фелтън Роуд произвежда едни от най-добрите Пино Ноари извън Бургундия и също толкова отлично Шардоне.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки