Меню

Gramona

Грамона се намира в района на Алт Пенедес, на 30 км южно от Барселона. Избата е сред най-големите традиционни имена, асоцирани с испанското пенливо вино, познато като Кава. Климатът е типично средиземноморски, с горещо и сухо лято и мека зима. Семейството построява първата си винарна “Celler Batlle”, през 1881 г. и в нея се произвежда вино за период от 120 години. През 2001 г., се изгражда нова изба, еко устойчива и проектирана така, че да спази нормите на биоклиматичната архитектура.
Избата изполва система за управление в селското стопанство, която се основава на екологично чисти практики, които имат за цел да увеличат биоразнообразието и да сведат до минимум въздействието на човека върху околната среда. Това включва и отговорно използване на енергията и природните ресурси, за да се запази природното равновесие.
Културите биват органично отглеждани, без изкуствени химически торове и пестициди. От 2013 г. избата следва биодинамични технологии при отглеждането на лозята си. Те представляват възстановяването и включването на всички компоненти, които изграждат Вселената и нашата естествена среда - земята, растенията, животните, влиянието на звездите и на човешката намеса.

Марки

Ценови диапазон

Кава Грамона Енотека Брут Нейчър 2002, 0.75л.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Наситен златист цвят. Захаросани плодове, сливи, ябълки и круши. Нотки на пачули, тамян, ...
279,00 лв.
Кава Gramona Imperial Brut
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Бледожълт цвят със златисти нюанси. Узрели бели плодове - ябълки и круши с нотки на анасон и ...
49,90 лв.
Кава Грамона Енотека Брут 2002, 0.75л.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Интензивен златист цвят. Дълбок вкус - усещат се медени и флорални нотки. Аромати на печена ...
299,00 лв.
Gramona Mart
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Бледо розов цвят с ярки медни нюанси. Преобладават флорални аромати с нотки на ...
32,90 лв.
Кава Грамона III Лустрос Брут Нейчър 2012, 0.75л.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Сламеножълт цвят със златисти оттенъци. Аромати на печени ябълки и сладки круши, узрели ...
76,00 лв.
Gramona Gessami
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Бледожълто на цвят. Аромати на кайсии, праскови и чай от лайка и липа. Балансиран и лек вкус ...
29,90 лв.

Gramona

Грамона се намира в района на Алт Пенедес, на 30 км южно от Барселона. Избата е сред най-големите традиционни имена, асоцирани с испанското пенливо вино, познато като Кава. Климатът е типично средиземноморски, с горещо и сухо лято и мека зима. Семейството построява първата си винарна “Celler Batlle”, през 1881 г. и в нея се произвежда вино за период от 120 години. През 2001 г., се изгражда нова изба, еко устойчива и проектирана така, че да спази нормите на биоклиматичната архитектура. Избата изполва система за управление в селското стопанство, която се основава на екологично чисти практики, които имат за цел да увеличат биоразнообразието и да сведат до минимум въздействието на човека върху околната среда. Това включва и отговорно използване на енергията и природните ресурси, за да се запази природното равновесие. Културите биват органично отглеждани, без изкуствени химически торове и пестициди. От 2013 г. избата следва биодинамични технологии при отглеждането на лозята си. Те представляват възстановяването и включването на всички компоненти, които изграждат Вселената и нашата естествена среда - земята, растенията, животните, влиянието на звездите и на човешката намеса.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки