Меню

Gramona

Грамона се намира в района на Алт Пенедес, на 30 км южно от Барселона. Избата е сред най-големите традиционни имена, асоцирани с испанското пенливо вино, познато като Кава. Климатът е типично средиземноморски, с горещо и сухо лято и мека зима. Семейството построява първата си винарна “Celler Batlle”, през 1881 г. и в нея се произвежда вино за период от 120 години. През 2001 г., се изгражда нова изба, еко устойчива и проектирана така, че да спази нормите на биоклиматичната архитектура.
Избата изполва система за управление в селското стопанство, която се основава на екологично чисти практики, които имат за цел да увеличат биоразнообразието и да сведат до минимум въздействието на човека върху околната среда. Това включва и отговорно използване на енергията и природните ресурси, за да се запази природното равновесие.
Културите биват органично отглеждани, без изкуствени химически торове и пестициди. От 2013 г. избата следва биодинамични технологии при отглеждането на лозята си. Те представляват възстановяването и включването на всички компоненти, които изграждат Вселената и нашата естествена среда - земята, растенията, животните, влиянието на звездите и на човешката намеса.

Марки

Ценови диапазон

Gramona

Грамона се намира в района на Алт Пенедес, на 30 км южно от Барселона. Избата е сред най-големите традиционни имена, асоцирани с испанското пенливо вино, познато като Кава. Климатът е типично средиземноморски, с горещо и сухо лято и мека зима. Семейството построява първата си винарна “Celler Batlle”, през 1881 г. и в нея се произвежда вино за период от 120 години. През 2001 г., се изгражда нова изба, еко устойчива и проектирана така, че да спази нормите на биоклиматичната архитектура. Избата изполва система за управление в селското стопанство, която се основава на екологично чисти практики, които имат за цел да увеличат биоразнообразието и да сведат до минимум въздействието на човека върху околната среда. Това включва и отговорно използване на енергията и природните ресурси, за да се запази природното равновесие. Културите биват органично отглеждани, без изкуствени химически торове и пестициди. От 2013 г. избата следва биодинамични технологии при отглеждането на лозята си. Те представляват възстановяването и включването на всички компоненти, които изграждат Вселената и нашата естествена среда - земята, растенията, животните, влиянието на звездите и на човешката намеса.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки