Меню

Grand Tokaj

Компанията е основана от унгарската държава през 1948 г. и оттогава е в нейна собственост. След 1993 г. винарната, известна като Tokaj Kereskedőház, сменя името си на Grand Tokaj през 2016 г., за да подчертае ключовата си роля за всички времена във винарския регион Tokaj и да обяви амбициозния си план да стане ключов играч на пазарите не само на национално ниво, но и на глобално ниво.

Grand Tokaj е най-голямата винарна в историческия винарски регион Токай-хегяля, носеща титлата на световното наследство на ЮНЕСКО и е пазител и закрилник на националната ни винарска традиция. Компанията е водещият производител на вино в региона и е най-голямата винарна - притежава общо 66 хектара лозя и осигурява 35% от всички региони. Като интегрираща сила на региона купуваме грозде от над 1200 малки производители на около 1050 хектара земя.

Марки

Ценови диапазон

Grand Tokaj

Компанията е основана от унгарската държава през 1948 г. и оттогава е в нейна собственост. След 1993 г. винарната, известна като Tokaj Kereskedőház, сменя името си на Grand Tokaj през 2016 г., за да подчертае ключовата си роля за всички времена във винарския регион Tokaj и да обяви амбициозния си план да стане ключов играч на пазарите не само на национално ниво, но и на глобално ниво. Grand Tokaj е най-голямата винарна в историческия винарски регион Токай-хегяля, носеща титлата на световното наследство на ЮНЕСКО и е пазител и закрилник на националната ни винарска традиция. Компанията е водещият производител на вино в региона и е най-голямата винарна - притежава общо 66 хектара лозя и осигурява 35% от всички региони. Като интегрираща сила на региона купуваме грозде от над 1200 малки производители на около 1050 хектара земя.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки