Меню

il Poggione

Ил Поджоне е една от първите изби, които пускат на пазара вино Брунело Ди Монталчино още през 1900 г. и е сред основателите на консорциума „Brunello di Montalcino“. Днес избата е един от най-големите производители в Монталчино: обхваща площ от 600 хектара, от които 125 хектара са засадени с лозя, 70 с маслинови гори, а останалите са предназначени за житни насаждения, гори и отглеждане на животни. Принципът на Ил Поджоне е да отглежда лозята си с голямо внимание и грижа, тъй като тайната за производтсвото на първокласни червени вина се състои в правилното им култивиране. Придържайки се към устойчиво земеделие, избата отглежда различни култури между лозята и е ограничила употребата на химикали. След над вековна история, творчеството на Лавинио Франски, създател на избата, все още е основна отправна точка за неговите наследници, Леополдо и Ливия, които продължават да развиват бизнеса със същата всеотдайност и страст, съчетавайки древните умения и традициите с найиновативните техники във винопроизводството.

Марки

Ценови диапазон

Ил Поджоне Брунело ди Монталчино 2015, 0.75л.
КОМЕНТАРЪТ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ Брунело е принцът на вината в Монталчино, произведени единствено от сорта Санджовезе, ...
99,90 лв.
Ил Поджоне Росо Ди Монталчино 2018, 0.375л.
БЕЛЕЖКИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ:  По-млада, по-достъпна версия на Brunello, но също с отлична структура и страхотна ...
39,90 лв.
Ил Поджоне Росо Тоскана  2018, 0.75л.
КОМЕНТАР НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ По-младо, по-плодово вино, то се произвежда от грозде Sangiovese, Merlot и Cabernet. ...
24,90 лв.

il Poggione

Ил Поджоне е една от първите изби, които пускат на пазара вино Брунело Ди Монталчино още през 1900 г. и е сред основателите на консорциума „Brunello di Montalcino“. Днес избата е един от най-големите производители в Монталчино: обхваща площ от 600 хектара, от които 125 хектара са засадени с лозя, 70 с маслинови гори, а останалите са предназначени за житни насаждения, гори и отглеждане на животни. Принципът на Ил Поджоне е да отглежда лозята си с голямо внимание и грижа, тъй като тайната за производтсвото на първокласни червени вина се състои в правилното им култивиране. Придържайки се към устойчиво земеделие, избата отглежда различни култури между лозята и е ограничила употребата на химикали. След над вековна история, творчеството на Лавинио Франски, създател на избата, все още е основна отправна точка за неговите наследници, Леополдо и Ливия, които продължават да развиват бизнеса със същата всеотдайност и страст, съчетавайки древните умения и традициите с найиновативните техники във винопроизводството.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки