Меню

John Crabbie & Co.

Първоначално известен като Crabbie & Cree, семейният бизнес Crabbie е създаден през 1801 г. от бащата на Джон. Тогава семейството внасяло плодове, подправки и чай от Китай, Индия и Нигерия, както и вина и спиртни напитки от Европа, но Джон Краби разпознава потенциала на шотландското уиски и насочва компанията в посока, която ще определи хода науиски историята.

Издаден е един от само 8 лиценза за отлежаване на уиски в шотландското пристанище на Единбург - Leiths, именно от тази база в Yardheads (Bond 73), той създава своята глобална компания за спиртни напитки. Джон Краби е известен като един от пионерите в блендирането на скоч уиски от началото на 19 век.

В John Crabbie се произвеждат фантастични уискита от дестилерии във всички региони на Шотландия, точно както Джон Краби е правил преди 200 години. John Crabbie & Co. имат достъп до някои от най-добрите бъчви, които тези дестилерии могат да предложат, стига самото име на дестилерията да остане тайна!

Експертите в John Crabbie & Co. се грижат за тези бъчви, внимателно проследяват процеса на отлежаване на уискито и само когато те вярват, че уискито е достигнало своя връх, то се бутилира за клиентите. Някои от тях са много редки, малки партиди или дори единични бутилки. Други, в основната ни гама, се предлагат постоянно и всички те са изключителни.

Марки

Ценови диапазон

Малцово уиски Crabbie 12 Y.O. | eDrinks.bg
44,96 лв.
Crabbie’s Yardhead 700ml.
27,83 лв.

John Crabbie & Co.

Първоначално известен като Crabbie & Cree, семейният бизнес Crabbie е създаден през 1801 г. от бащата на Джон. Тогава семейството внасяло плодове, подправки и чай от Китай, Индия и Нигерия, както и вина и спиртни напитки от Европа, но Джон Краби разпознава потенциала на шотландското уиски и насочва компанията в посока, която ще определи хода науиски историята. Издаден е един от само 8 лиценза за отлежаване на уиски в шотландското пристанище на Единбург - Leiths, именно от тази база в Yardheads (Bond 73), той създава своята глобална компания за спиртни напитки. Джон Краби е известен като един от пионерите в блендирането на скоч уиски от началото на 19 век. В John Crabbie се произвеждат фантастични уискита от дестилерии във всички региони на Шотландия, точно както Джон Краби е правил преди 200 години. John Crabbie & Co. имат достъп до някои от най-добрите бъчви, които тези дестилерии могат да предложат, стига самото име на дестилерията да остане тайна! Експертите в John Crabbie & Co. се грижат за тези бъчви, внимателно проследяват процеса на отлежаване на уискито и само когато те вярват, че уискито е достигнало своя връх, то се бутилира за клиентите. Някои от тях са много редки, малки партиди или дори единични бутилки. Други, в основната ни гама, се предлагат постоянно и всички те са изключителни. Прочети повече
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки