Меню

Juan Valdez

Хуан Валдез е мултинационална кафе верига базирана в Колумбия и специализирана в производството и продажбата на кафе на дребно. Тя е създадена от Националната федерация на производителите на кафе в Колумбия и е основана като компания през 2002 г. Кръстена е на Хуан Валдез – дългогодишна кафе икона в Колумбия и често срещано име в Съединените Колумбийски Щати.
От основаването ѝ до днес главната цел на Федерацията е контролът на качеството на произвежданото и изнасяното извън пределите на страната кафе. Истинността за произхода и качеството на колумбийското кафе се удостоверяват с триъгълен знак с изображението на известния колумбиец Хуан Валдез с широкопола шапка, държащ юздите на своето вярно муленце.
За да получи правото да използва триъгълния знак върху опаковките с кафе, продукцията трябва да премине и издържи 14 теста за проверка на качеството. Ето защо се смята, че наличието му е гаранция за наистина висококачествено кафе, което е било произведено и опаковано в Колумбия в съответствие с всички правила и изисквания на Fedecafe.

Марки

Ценови диапазон

Juan Valdez

Хуан Валдез е мултинационална кафе верига базирана в Колумбия и специализирана в производството и продажбата на кафе на дребно. Тя е създадена от Националната федерация на производителите на кафе в Колумбия и е основана като компания през 2002 г. Кръстена е на Хуан Валдез – дългогодишна кафе икона в Колумбия и често срещано име в Съединените Колумбийски Щати. От основаването ѝ до днес главната цел на Федерацията е контролът на качеството на произвежданото и изнасяното извън пределите на страната кафе. Истинността за произхода и качеството на колумбийското кафе се удостоверяват с триъгълен знак с изображението на известния колумбиец Хуан Валдез с широкопола шапка, държащ юздите на своето вярно муленце. За да получи правото да използва триъгълния знак върху опаковките с кафе, продукцията трябва да премине и издържи 14 теста за проверка на качеството. Ето защо се смята, че наличието му е гаранция за наистина висококачествено кафе, което е било произведено и опаковано в Колумбия в съответствие с всички правила и изисквания на Fedecafe.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки