Меню

Проект Лозето

Проект Лозето Изображение

Лозето е чисто нова изба с най-модерно оборудване за преработка на 30 тона грозде.

Винарната разполага с иноксови съдове с различен обем което позволява гъвкавост и варианти за търсене на най-добрата сортова и тероарна експресия на сортовете грозде. За отлежаване на вината се използват нови френски 225л барици с различно изпичане. Избата разполага с няколко Български и Американски бъчви. Те се използват за отлежаване на червените вина и за част от Шардонето и Димята.

Марки

Ценови диапазон

Проект Лозето

Лозето е чисто нова изба с най-модерно оборудване за преработка на 30 тона грозде. Винарната разполага с иноксови съдове с различен обем което позволява гъвкавост и варианти за търсене на най-добрата сортова и тероарна експресия на сортовете грозде. За отлежаване на вината се използват нови френски 225л барици с различно изпичане. Избата разполага с няколко Български и Американски бъчви. Те се използват  за отлежаване на червените вина и за част от Шардонето и Димята.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки