Меню

Mailly Grand Cru

MAILLY GRAND CRU се простира върху 70 хектара, изцяло разположени в Шампан в сърцето на природен парк Монтан де Реймс. Лозя се отглеждат в района на Майи, Шампан от векове. Само 17 от общо 319 села в района на Шампан са класифицирани да произвеждат Гранд Кру вина и от 1929 г. насам Майи е едно от тях.
Майи е може би най-известния кооператив в Шампан, отчасти и поради факта,че произвежда всичките си вина от Гранд Кру лозя.
Изключителното качество на вината Майи се дължи на благоприятните климатични и природни условия на региона – тебеширените подпочви влияят върху влажността и температурата, а хълмистите насаждения биват изложени целодневно на слънце.
Лозята са разделени на 480 парцела, засадени с Пино Ноар (75%) и Шардоне (25%). Благословени с уникален тероар, повечето от парцелите са със северно изложение, водещо до фини, добре балансирани вина. Методите на отлеждане на гроздето са съобразени с околната среда и почвите.

Марки

Ценови диапазон

Шампанско MAILLY LES ECHANSONS 2004
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Букет от добре узрели плодове (круши и сливи) и цитрусови нотки. Усещат се бадеми, сладкиши, ...
260,00 лв.
Шампанско MAILLY L’INTEMPORELLE ROSE
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Мек, блестящ нюанс на сьомга с оранжеви акценти, които показват деликатния поток от ...
199,00 лв.
Шампанско MAILLY EXCEPTION BLANCHE 2006
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Съблазнителен и блестящ златист цвят, с фини, постоянни мехурчета. Тялото е комбинация от ...
169,00 лв.
Шампанско MAILLY L’INTEMPORELLE 2010
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Златисти тонове трептящи със зелени акценти открояват постоянния поток на балончета. Ароматът ...
149,00 лв.
Шампанско MAILLY BRUT RESERVE
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Преливащи се златисти цветове. Ароматите на леко препечен хляб, покрити с прясно масло ...
84,90 лв.

Mailly Grand Cru

MAILLY GRAND CRU се простира върху 70 хектара, изцяло разположени в Шампан в сърцето на природен парк Монтан де Реймс. Лозя се отглеждат в района на Майи, Шампан от векове. Само 17 от общо 319 села в района на Шампан са класифицирани да произвеждат Гранд Кру вина и от 1929 г. насам Майи е едно от тях. Майи е може би най-известния кооператив в Шампан, отчасти и поради факта,че произвежда всичките си вина от Гранд Кру лозя. Изключителното качество на вината Майи се дължи на благоприятните климатични и природни условия на региона – тебеширените подпочви влияят върху влажността и температурата, а хълмистите насаждения биват изложени целодневно на слънце. Лозята са разделени на 480 парцела, засадени с Пино Ноар (75%) и Шардоне (25%). Благословени с уникален тероар, повечето от парцелите са със северно изложение, водещо до фини, добре балансирани вина. Методите на отлеждане на гроздето са съобразени с околната среда и почвите.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки