Меню

Марян

Винарска изба Марян е създадена през 2010 година от Светла и Илия Иванови. Построена в пазвите на Стара Планина, избата съчетава най-добрите условия за създаване на уникални вина, а технологичното оборудване за избата е поръчано специално в съответствие с класическите технологии за производство на червени и бели вина. С почит към вековните традиции и поглед отправен към новите технологии избата произвежда бели, розе и червени вина от сортовете Димят, Совиньон Блан, Шардоне, Мавруд, Каберне Совиньон, Марло и Каферне Фран. В имената на вината са вплетени късчета от Българската история и от славното Второ Българско Царство.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Марян

Винарска изба Марян е създадена през 2010 година от Светла и Илия Иванови. Построена в пазвите на Стара Планина, избата съчетава най-добрите условия за създаване на уникални вина, а технологичното оборудване за избата е поръчано специално в съответствие с класическите технологии за производство на червени и бели вина. С почит към вековните традиции и поглед отправен към новите технологии избата произвежда бели, розе и червени вина от сортовете Димят, Совиньон Блан, Шардоне, Мавруд, Каберне Совиньон, Марло и Каферне Фран.  В имената на вината са вплетени късчета от Българската история и от славното Второ Българско Царство.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки