Меню

Milagro

Милагро е бързо развиваща се компания, създадена през 1997 г. от двама мексикански предприемачи Danny Schneeweiss and Moy Guindi, които успешно налагат марката в родната си страна и в САЩ (двата най-големи пазара на Текила). Чрез нея двамата искат да изразят артистизма, младежката креативност и космополитност на съвременния Мексико Сити.
Danny and Moy искали текила, която свързва два свята — ценностите на традиционната текила и изпълнената с живот и креативност култура на модерен Мексико Сити.
Milagro Tequila (означава "чудо") тя е направена от 100% натурално отгледана, ръчно подбрана синьо агаве в град Tepatitlan в района на Jalisco в Мексико. Агавето започва да се бере от 8 до 12 години след засаждането и сокът се извлича от сърцето на растението чрез печене в глинени пещи, направени от вулканичната почва.
Milagro Tequila е тройно дестилирана и отлежава по-дълго от повечето текили, за да получи своя отличителен вкус.

Марки

Ценови диапазон

Текила Milagro Select Barrel Reserve Añejo 700ml.
Select Barrel Reserve Añejo е текила от 100% синьо агаве, която отлежава между 14 и 24 месеца в бъчви от ...
140,99 лв.
Текила Milagro Select Barrel Reserve Reposado 700ml.
Select Barrel Reserve Reposado е текила от 100% синьо агаве, която отлежава между 3 и 6 месеца в бъчви от ...
90,99 лв.
Текила Milagro Select Barrel Reserve Silver 700ml.
Select Barrel Reserve Silver е текила от 100% синьо агаве. За разлика от повечето “silver” текили тази ...
76,99 лв.
Текила Milagro Añejo 700ml.
ПРОМО
- 8.77%
Milagro Añejo е текила от 100% синьо агаве, отлежала в бъчви от американски дъб за поне 14 и най-много 24 ...
51,99 лв.56,99 лв.
Текила Milagro Reposado 700ml.
ПРОМО
- 8.7%
Milagro Reposado e текила от 100% синьо агаве, която отлежава между три и шест месеца в бъчви от американски дъб. С ...
41,99 лв.45,99 лв.
Текила Milagro Silver 700ml.
ПРОМО
- 8.7%
Milagro Silver e текила от 100% синьо агаве, която е известна с чистия и свеж агаве вкус и мекота от световна ...
41,99 лв.45,99 лв.

Milagro

Милагро е бързо развиваща се компания, създадена през 1997 г. от двама мексикански предприемачи Danny Schneeweiss and Moy Guindi, които успешно налагат марката в родната си страна и в САЩ (двата най-големи пазара на Текила). Чрез нея двамата искат да изразят артистизма, младежката креативност и космополитност на съвременния Мексико Сити. Danny and Moy искали текила, която свързва два свята — ценностите на традиционната текила и изпълнената с живот и креативност култура на модерен Мексико Сити. Milagro Tequila (означава "чудо") тя е направена от 100% натурално отгледана, ръчно подбрана синьо агаве в град Tepatitlan в района на Jalisco в Мексико. Агавето започва да се бере от 8 до 12 години след засаждането и сокът се извлича от сърцето на растението чрез печене в глинени пещи, направени от вулканичната почва. Milagro Tequila е тройно дестилирана и отлежава по-дълго от повечето текили, за да получи своя отличителен вкус.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки