Меню

Piper-Heidsieck

1785 година Florens-Louis Heidsieck основава компанията и предвидливо създава бутилка, посветена на Мария-Антоанета. По тази начин си спечелва правото да бъде представен във френския кралски двор. По късно неговият племенник Christian Heidsieck наследява компанията и към него се присъединява талантливия Henri-Guillaume. Заедно развиват още повече компанията и не след дълго „Пайпър Хайдсик“ е провъзгласен за „упълномощен доставчик“ на над 14 кралски и императорски дворци.

Оттогава до днес, течността от областта Шампан, носеща името „Пайпър Хайдсик” неизменно присъства на трапезите на богатите и известните по цял свят. Шампанското днес е партньор на редица светски събития. Повече от 20 години е официална напитка на филмовия фестивал в Кан, а от три години е официален партньор на церемонията по връчване на филмовите наградите „Оскар“.

Марки

Ценови диапазон

Piper-Heidsieck

1785 година Florens-Louis Heidsieck основава компанията и предвидливо създава бутилка, посветена на Мария-Антоанета. По тази начин си спечелва правото да бъде представен във френския кралски двор. По късно неговият племенник Christian Heidsieck наследява компанията и към него се присъединява талантливия Henri-Guillaume. Заедно развиват още повече компанията и не след дълго „Пайпър Хайдсик“ е провъзгласен за „упълномощен доставчик“ на над 14 кралски и императорски дворци. Оттогава до днес, течността от областта Шампан, носеща името „Пайпър Хайдсик” неизменно присъства на трапезите на богатите и известните по цял свят. Шампанското днес е партньор на редица светски събития. Повече от 20 години е официална напитка на филмовия фестивал в Кан, а от три години е официален партньор на церемонията по връчване на филмовите наградите „Оскар“.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки