Меню

Raventos i Blanc

Равентос и Блан е 500 годишната история на едно семейство, неразривно свързано със земятата и традициите във винопроизводството. Имението Raventós i Blanc, принадлежащо на семейство Равентос от 1497 г., обхваща 300 декара лозя, гори и малко езеро в Сант Садурни д‘Аноя. През 1872 г. Йозеп Равентос Фатьо произвежда първото бутилирано ферментирано вино в Испания, използвайки местно грозде. Избата се радва на изключителен тероар: средиземноморски климат, 100% местни сортове грозде, терасовидни почви на възраст над 16 милиона години, морски вкаменелости. Всичко това е перфектна предпоставка за производството на високоминерални пенливи вина. Ангажиментът на Raventós i Blanc към биодинамичното земеделие се основава на силното им желание да поддържат устойчиво и самодостатъчно имение, с широко биологично разнообразие на флора и фауна и богат подземен живот, който води до жива и структурирана почва. Автентичността на микроклимата и почвите, съчетана с решенията, които взимат и методите, които се използват, е това, което дава на виното уникален характер. През ноември 2012 г. семейството решава да напусне DO Cava и да създаде собствена построго определена и географски насочена апелация:Conca del Riu Anoia. Целта й е да показва вина, идващи от единичен имот, със специфичен климат, местни сортове грозде и строга, добре дефинирана и уважаваща природата форма на лозарството, от долината на река Аноя - перфектния тероар за производство на може би, най-минерално пенливо вино.

Raventos i Blanc

Равентос и Блан е 500 годишната история на едно семейство, неразривно свързано със земятата и традициите във винопроизводството. Имението Raventós i Blanc, принадлежащо на семейство Равентос от 1497 г., обхваща 300 декара лозя, гори и малко езеро в Сант Садурни д‘Аноя. През 1872 г. Йозеп Равентос Фатьо произвежда първото бутилирано ферментирано вино в Испания, използвайки местно грозде. Избата се радва на изключителен тероар: средиземноморски климат, 100% местни сортове грозде, терасовидни почви на възраст над 16 милиона години, морски вкаменелости. Всичко това е перфектна предпоставка за производството на високоминерални пенливи вина. Ангажиментът на Raventós i Blanc към биодинамичното земеделие се основава на силното им желание да поддържат устойчиво и самодостатъчно имение, с широко биологично разнообразие на флора и фауна и богат подземен живот, който води до жива и структурирана почва. Автентичността на микроклимата и почвите, съчетана с решенията, които взимат и методите, които се използват, е това, което дава на виното уникален характер. През ноември 2012 г. семейството решава да напусне DO Cava и да създаде собствена построго определена и географски насочена апелация:Conca del Riu Anoia. Целта й е да показва вина, идващи от единичен имот, със специфичен климат, местни сортове грозде и строга, добре дефинирана и уважаваща природата форма на лозарството, от долината на река Аноя - перфектния тероар за производство на може би, най-минерално пенливо вино.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки