Меню

Румелия

Румелия Изображение

Винарска изба “Румелия” е създадена през 2006 г. в гр. Панагюрище.

Избата разполага с производствен цех, подземна изба за бъчви, бутилираща линия, лаборатория, уютна дегустационна и неповторима атмосфера, в която гостите могат да усетят, че винопроизводството е изкуство, виното – магия, а вината на “Румелия” – истинска наслада.

Винарска изба “Румелия” преработва качествено грозде, събрало слънчевите лъчи на Златна Тракия – предпоставка и гаранция за високото ниво на предлаганите вина. Избата е оборудвана по най-модерна технология за производство на елитни червени вина, чиито стил и финес се дължат на стриктния контрол на качеството на всяка партида грозде. Капацитетът на избата е за преработка на 500-600 тона грозде годишно – за производството на 400-500 хиляди бутилки вино на година. Подземната изба разполага с бъчви от френски, американски и български дъб – с капацитет 1000 барици.

Марки

Ценови диапазон

Ерелия 2015
„Ерелия” е вино от най-високия клас на избата и съчетава четири сорта грозде – Сира, Каберне ...
20,00 лв.
Мерул Розе Каберне Совиньон 2019
Това свежо и деликатно вино е предназначено да се консумира младо. Перфектно се съчетава с предястия, морски ...
9,90 лв.
Мерул Каберне Совиньон 2016
Елегантно сухо вино с привлекателен рубинен цвят произведено от сорта Каберне совиньон. Вино с наситен аромат, ...
9,90 лв.
Мерул Мавруд 2016
Древният български сорт Мавруд е по специален за енолозите, и за това контролът на суровината за създаването му е ...
9,90 лв.
Мерул Мерло 2016
Гроздето за това класно младо вино “ Мерул” Мерло е грижливо подбрано от лозовите масиви на Тракийската ...
9,90 лв.

Румелия

Винарска изба “Румелия” е създадена през 2006 г. в гр. Панагюрище. Избата разполага  с производствен цех, подземна изба за бъчви, бутилираща линия, лаборатория, уютна дегустационна и неповторима атмосфера, в която гостите могат да усетят, че винопроизводството е изкуство, виното – магия, а вината на  “Румелия”  – истинска наслада. Винарска изба “Румелия”  преработва качествено грозде, събрало слънчевите лъчи на  Златна Тракия  – предпоставка и гаранция за високото ниво на предлаганите вина. Избата е оборудвана по най-модерна технология за производство на елитни червени вина, чиито стил и финес се дължат на стриктния контрол на качеството на всяка партида грозде. Капацитетът на избата е за преработка на 500-600 тона грозде годишно – за производството на 400-500 хиляди бутилки вино на година. Подземната изба разполага с бъчви от френски, американски и български дъб – с капацитет 1000 барици.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки