Меню

Salvioni

Азиенда Салвиони произвежда първото си вино Брунело ди Монталчино през 1985 г. от грозде, произхождащо от лозята „La Cerbaiola“. Насажденията покриват 20 хектара и са разделени на три парцела от лозя с грозде сорт Санджовезе, вариращи на възраст между 10 и 25 години. Лозята са засадени на височина от 420 до 440 метра надморска височина, като всеки парцел се характеризира със собствен различен микроклимат и почвен състав. Отличителното вино на избата Брунело ди Монталчино се прави само в най-добрите години, поради което избата използва цялата си реколта от Санджовезе за направата на Россо ди Монталчино в по-слабите години.

Salvioni

Азиенда Салвиони произвежда първото си вино Брунело ди Монталчино през 1985 г. от грозде, произхождащо от лозята „La Cerbaiola“. Насажденията покриват 20 хектара и са разделени на три парцела от лозя с грозде сорт Санджовезе, вариращи на възраст между 10 и 25 години. Лозята са засадени на височина от 420 до 440 метра надморска височина, като всеки парцел се характеризира със собствен различен микроклимат и почвен състав. Отличителното вино на избата Брунело ди Монталчино се прави само в най-добрите години, поради което избата използва цялата си реколта от Санджовезе за направата на Россо ди Монталчино в по-слабите години.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки