Меню

The Alchemist

Ракията е национално наследство, което The Alchemist искат да съхранят. Да запазят традицията и същевременно да се опитат да дадат и един модерен поглед. The Alchemist спазват задължителните здравословни стандарти и стандарти за високо качество.Алхимията е всемирна наука за преобращението – тя дава идеи, които плодят!

Алхимия. Изкуството на Слънцето. Алхимията има символичен смисъл – символизира пътя на превръщане на обикновения човек(символизиран от оловото) в посветения човек(символизиран от златото). Различните стадии на химическо превръщане са метафора на Magnum Opus (Великият Труд на Духа).

Основният процес при производство на ракия е дестилацията. Тя е открита и използвана от древните алхимици. Процесите при производство на ракия са абсолютно аналогични със седемте степени на преобразуването в алхимията. А обобщението е основният и събирателен израз „ Solve et coagula” – „ разтваряй и сгъстявай”. Опитите и научните открития вървят ръка за ръка с познанието, а то със самодисциплината да се надграждаш и да търсиш… съвършенство.

Марки

Ценови диапазон

The Alchemist

Ракията е национално наследство, което The Alchemist искат да съхранят. Да запазят традицията и същевременно да се опитат да дадат и един модерен поглед. The Alchemist спазват задължителните здравословни стандарти и стандарти за високо качество. Алхимията е всемирна наука за преобращението – тя дава идеи, които плодят! „ Алхимия. Изкуството на Слънцето. Алхимията има символичен смисъл – символизира пътя на превръщане на обикновения човек(символизиран от оловото) в посветения човек(символизиран от златото). Различните стадии на химическо превръщане са метафора на Magnum Opus (Великият Труд на Духа). Основният процес при производство на ракия е дестилацията. Тя е открита и използвана от древните алхимици. Процесите при производство на ракия са абсолютно аналогични със седемте степени на преобразуването в алхимията. А обобщението е основният и събирателен израз „ Solve et coagula” – „ разтваряй и сгъстявай”. Опитите и научните открития вървят ръка за ръка с познанието, а то със самодисциплината да се надграждаш и да търсиш… съвършенство.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки