Меню

Tio Pepe

През 1835 амбициозният 23-годишен Мануел Мария Гонзалес създава основите на компанията, превърнала се в днешно време в Гонзалес Баяс. От основаването на Тио Пепе през 1844 г. той се произвежда в андалуския град Херес. Разположен в югозападната част на Испания, на един час път от Севиля, Херес се превръща в дом на виното “Шери” и на Гонзалес Баяс.
“Когато държите чаша шери в ръката си, вие се наслажвата не само на едно чудесно вино, но и на едно енологично чудо, получено въз основа на нашата почва, сортове грозде, система на отлежаване - уникални само за региона на Херес - и знанието, че рецептата за създаването му се е предавала през поколения, посветени на грижата за нашите вина”.

Марки

Ценови диапазон

Тио Пепе Фино Шери, 0.75л.
26,90 лв.

Tio Pepe

През 1835 амбициозният 23-годишен Мануел Мария Гонзалес създава основите на компанията, превърнала се в днешно време в Гонзалес Баяс. От основаването на Тио Пепе през 1844 г. той се произвежда в андалуския град Херес. Разположен в югозападната част на Испания, на един час път от Севиля, Херес се превръща в дом на виното “Шери” и на Гонзалес Баяс. “Когато държите чаша шери в ръката си, вие се наслажвата не само на едно чудесно вино, но и на едно енологично чудо, получено въз основа на нашата почва, сортове грозде, система на отлежаване - уникални само за региона на Херес - и знанието, че рецептата за създаването му се е предавала през поколения, посветени на грижата за нашите вина”.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки