Меню

Винарска изба Todoroff

Винарска изба Todoroff Изображение

Винарска изба “TODOROFF” се намира в сърцето на Регион Тракия – в  знаковото за винопроизводство в България с. Брестовица, само на 140 км от София и 18 км от Пловдив. Регионът е известен с  производството на качествено грозде и изключителни със своя характер и качество вина.

Винарска изба “TODOROFF” е първата по рода си в България изба с бутиков характер, предлагаща уникални вина, за любители и колекционери, създала основата за промените на вината с нов стил и развитие на винената култура в България след 2001г.

Марки

Ценови диапазон

Червено вино Todoroff Teres Мерло | eDrinks.bg
17,50 лв.
Todoroff Gallery Мерло 2018
13,00 лв.
Червено виноTodoroff Boutique Мерло | eDrinks.bg
11,70 лв.
Червено вино Todoroff Boutique Мавруд, 0.75л.
11,70 лв.
Todoroff Rainbow Diamond 2018
9,95 лв.
Изчерпан
Todoroff Rainbow Silver 2018
9,95 лв.
Изчерпан
Todoroff Validus 2016
29,00 лв.
Изчерпан

Винарска изба Todoroff

Винарска изба “TODOROFF” се намира в сърцето на Регион Тракия – в  знаковото за винопроизводство в България с. Брестовица, само на 140 км от София и 18 км от Пловдив. Регионът е известен с  производството на качествено грозде и изключителни със своя характер и качество вина. Винарска изба “TODOROFF” е първата по рода си в България изба с бутиков характер, предлагаща уникални вина, за любители и колекционери, създала основата за промените на вината с нов стил и развитие на винената култура в България след 2001г.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки