Меню

Undurraga

Винарна Ундуррага е създадена през 1885 г. от Франциско Ундурага Викуня във Фунду Санта Ана, на 34 км. от столицата на Чили - Сантяго. Той засажда лозовите масиви със сортове лозя, лично подбрани от района на река Рейн в Германия и Бордо, Франция.
В наши дни винарната притежава 1800 хектара насаждения в най-добрите и познати долини за винопроизводство в Чили. Продукцията е достатъчна, за да се правят средно 25 милиона бутилки. Лозята са разположени в 6 основни долини: Майпо, Майпо Алто, Колчагуа, Лейда, Качапоал и Какуенес.
Ундуррага има две винарски изби с общ капацитет от 23 милиона литра. И двете имат модерни съоръжения,в които се извършват процесите на ферментация, обработка, стареене и бутилиране на пенливите и непенливи вина Ундуррага.
Хладните антични подземни изби, които датират от основополагащите дни на избата още през 19ти век, осигуряват добра среда за стареене на Резерва вината.
Благодарение на опитността на екипът и модерните съоръжения,в които се приготвя продукцията, Ундуррага изнася качествени вина с международна известност, които са в състояние да задоволят широка гама от вкусове.

Марки

Ценови диапазон

Ундуррага Алтазор 2012, 0.75л.
119,00 лв.
Изчерпан
Ундуррага TH Сира Лейда 2012, 0.75л.
57,50 лв.
Изчерпан

Undurraga

Винарна Ундуррага е създадена през 1885 г. от Франциско Ундурага Викуня във Фунду Санта Ана, на 34 км. от столицата на Чили - Сантяго. Той засажда лозовите масиви със сортове лозя, лично подбрани от района на река Рейн в Германия и Бордо, Франция. В наши дни винарната притежава 1800 хектара насаждения в най-добрите и познати долини за винопроизводство в Чили. Продукцията е достатъчна, за да се правят средно 25 милиона бутилки. Лозята са разположени в 6 основни долини: Майпо, Майпо Алто, Колчагуа, Лейда, Качапоал и Какуенес. Ундуррага има две винарски изби с общ капацитет от 23 милиона литра. И двете имат модерни съоръжения,в които се извършват процесите на ферментация, обработка, стареене и бутилиране на пенливите и непенливи вина Ундуррага. Хладните антични подземни изби, които датират от основополагащите дни на избата още през 19ти век, осигуряват добра среда за стареене на Резерва вината. Благодарение на опитността на екипът и модерните съоръжения,в които се приготвя продукцията, Ундуррага изнася качествени вина с международна известност, които са в състояние да задоволят широка гама от вкусове.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки