Меню

Valduero

Валдуеро е бутикова семейна винарна и е една от първите в известната област Рибера дел Дуеро. Тя е създадена от Грегорио Гарсия Алварес в малкото селце Гумиел де Меркадо, намиращо се на 16 км североизточно от Аранда де Дуеро, точно в сърцето на Рибера дел Дуеро. По това време съществуват само около половин дузина винарни в региона и въпреки своята дългогодишна традиция в производството на вино и добрата им репутация сред ценителите на качествените вина, до голяма степен те все още биват неизвестни за широката общественост.
Дъщерята на основателя-Йоланда Гарсия Виадеро е агроном и открива, че традицията във винопроизводството на региона носи именно сортът Тинто Фино (Темпранийо). Тя определя гроздето като уникално за Испания и открива факта, че в него найсилно се характеризира изключителният тероар на региона. Това е и основната философия на винарната и причината този сорт да присъства във всички вина от продукцията.
Валдуеро е една от най-добре познатите изби в Рибера дел Дуеро и е посланик на региона в световните винени класации. Вината от областта са сред най- добрите в света.

Марки

Ценови диапазон

Valduero Crianza
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Ярък, тъмно лилав цвят. Аромат на плодове с нотки на балсамико и подправки - кимион, карамфил ...
49,90 лв.
Валдуеро Гран Резерва 2005, 0.75л.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Впечатляващ червено-лилав цвят. Аромат на смокиня, карамел, кожа и кутия за пури. Интензивно ...
180,00 лв.
Валдуеро Росадо 2014, 0.75л.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Изчистен, ярък ягодово червен цвят с виолетови нюанси. Плодови аромати, изобилстващи от нотки ...
99,00 лв.
Валдуеро Резерва 6 Години 2010, 0.75л.
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ Тъмен и интензивен лилав цвят. Забележителен аромат на кафе с нотки на кедър. Пълно и ...
139,00 лв.
Garcia Viadero Blanco
ДЕГУСТАЦИОННИ БЕЛЕЖКИ С блед цвят на слама, дължащ се на липсата на окисление. Ароматът му е плодов с нотки на ...
39,90 лв.

Valduero

Валдуеро е бутикова семейна винарна и е една от първите в известната област Рибера дел Дуеро. Тя е създадена от Грегорио Гарсия Алварес в малкото селце Гумиел де Меркадо, намиращо се на 16 км североизточно от Аранда де Дуеро, точно в сърцето на Рибера дел Дуеро. По това време съществуват само около половин дузина винарни в региона и въпреки своята дългогодишна традиция в производството на вино и добрата им репутация сред ценителите на качествените вина, до голяма степен те все още биват неизвестни за широката общественост. Дъщерята на основателя-Йоланда Гарсия Виадеро е агроном и открива, че традицията във винопроизводството на региона носи именно сортът Тинто Фино (Темпранийо). Тя определя гроздето като уникално за Испания и открива факта, че в него найсилно се характеризира изключителният тероар на региона. Това е и основната философия на винарната и причината този сорт да присъства във всички вина от продукцията. Валдуеро е една от най-добре познатите изби в Рибера дел Дуеро и е посланик на региона в световните винени класации. Вината от областта са сред най- добрите в света.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки