Меню

Veuve Clicquot

Veuve Clicquot е не просто шампанско, а стил на живот, носещ радост и удоволствие на целия свят със своята иноватиност, креативност и малка доза лудост. Винената къща  е основана през 1772 година и  повече от 200 години остава вярна на своето мото „Само едно качество – най-доброто!“
Изключителната  Барби Никол Понсарден, известна като Мадам Вьов Клико е причината през годините Veuve Clicquot да натрупа огромни познания в създаването на шампанско.
Тя е едва 27 годишна, когато през 1805г. поема бизнеса след ранната смърт на съпруга си. Взима това нелесно решение, тъй като по това време не е прието жени да се занимават с бизнес. Тя успява да остави след себе си процъфтяваща винена империя, внушителен капитал и най-важното – неизбледняваща слава.

Марки

Ценови диапазон

Шампанско Вьов Клико Розе, 0.75л.-Copy
108,99 лв.
Направи запитване
Шампанско Вьов Клико Винтидж, 0.75л.-Copy
104,99 лв.
Направи запитване
Шампанско Вьов Клико Винтидж, 0.75л.-Copy
142,80 лв.
Направи запитване
Шампанско Вьов Клико Брут Жълт етикет в кутия, 0.75л.-Copy
127,99 лв.
Направи запитване
Шампанско Вьов Клико Брут Жълт етикет, 3л.-Copy
1 339,99 лв.
Направи запитване
Шампанско Вьов Клико Брут Жълт етикет, 1.5л. Магнум-Copy
679,99 лв.
Направи запитване
Шампанско Вьов Клико Рич, 0.75л.-Copy
89,99 лв.
Направи запитване
Шампанско Вьов Клико Рич, 0.75л.
108,99 лв.
Направи запитване

Veuve Clicquot

Veuve Clicquot е не просто шампанско, а стил на живот, носещ радост и удоволствие на целия свят със своята иноватиност, креативност и малка доза лудост. Винената къща  е основана през 1772 година и  повече от 200 години остава вярна на своето мото „Само едно качество – най-доброто!“ Изключителната  Барби Никол Понсарден, известна като Мадам Вьов Клико е причината през годините Veuve Clicquot да натрупа огромни познания в създаването на шампанско. Тя е едва 27 годишна, когато през 1805г. поема бизнеса след ранната смърт на съпруга си. Взима това нелесно решение, тъй като по това време не е прието жени да се занимават с бизнес. Тя успява да остави след себе си процъфтяваща винена империя, внушителен капитал и най-важното – неизбледняваща слава.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки