Меню

Вила Гривица

Вила Гривица Изображение

Вила Гривица е изискана бутикова винарска изба в сърцето на район с история и традиции във винарството. Село Гривица се намира в непосредствена близост до град Плевен, който е известен със своя Институт по Лозарство и Винарство. Изграждането на винарска изба Вила Гривица започва през 2015 г. и оттогава насам виното, което се произвежда там, е само от собствено отгледани лозя. Лозята се отглеждат по природосъобразен начин, в който не се използват пестициди, за да се запази чистота на лозята, виното и съответно Вашето здраве.
Вила Гривица е разположена на територия от над 500 дка. Капацитетът на избата към момента е да произвежда по половин милион бутилки годишно!

Марки

Ценови диапазон

Вила Гривица

Вила Гривица е изискана бутикова винарска изба в сърцето на район с история и традиции във винарството. Село Гривица се намира в непосредствена близост до град Плевен, който е известен със своя Институт по Лозарство и Винарство. Изграждането на винарска изба Вила Гривица започва през 2015 г. и оттогава насам виното, което се произвежда там, е само от собствено отгледани лозя. Лозята се отглеждат по природосъобразен начин, в който не се използват пестициди, за да се запази чистота на лозята, виното и съответно Вашето здраве. Вила Гривица е разположена на територия от над 500 дка. Капацитетът на избата към момента е да произвежда по половин милион бутилки годишно!
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки