Меню

Винарна Лефкадитикиги

Винарна Лефкадитикиги Изображение

Историята на винарската изба започва през 2000 г., когато Димитрис Ромботис, завършил винарство с опит като отговорен лозар в няколко винарски изби в Гърция, създава първата винарска изба в село Сиврос в Южен Лефкас. Той се възползва от предимствата на местните сортове и познавайки добре "ноу-хауто" на виното, постигна високи нива на качество още от първото производство. Неговото тясно сътрудничество с винопроизводителите от района довежда до висококачествен първичен материал и води до засаждането на нови лозя.

Произвеждат се вина от местни сортове грозде. Vardea и Vertzami се отглеждат само в Лефкада. Бялата Vardea се култивира на юг, в селата Агиос Петрос, Сиврос, Василики, Контарена и по-малко в Марантохори.

Марки

Ценови диапазон

Винарна Лефкадитикиги

Историята на винарската изба започва през 2000 г., когато Димитрис Ромботис, завършил винарство с опит като отговорен лозар в няколко винарски изби в Гърция, създава първата винарска изба в село Сиврос в Южен Лефкас. Той се възползва от предимствата на местните сортове и познавайки добре "ноу-хауто" на виното, постигна високи нива на качество още от първото производство. Неговото тясно сътрудничество с винопроизводителите от района довежда до висококачествен първичен материал и води до засаждането на нови лозя. Произвеждат се вина от местни сортове грозде. Vardea и Vertzami се отглеждат само в Лефкада. Бялата Vardea се култивира на юг, в селата Агиос Петрос, Сиврос, Василики, Контарена и по-малко в Марантохори.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки