Меню

Whitley Neill

Whitley Neill Изображение
Whitley Neill Gin – No.1 премиум джин в Обединеното Кралство*
Whitley Neill джин е създаден от 100% зърнен етилов алкохол, който се настойва заедно с ботанически растения, подправки и билки преди да бъде дестилиран в красив античен меден дестилационен съд, все още наричан „Констанс“, който е на повече от 100 години.
Използва се само най-чистата вода и всяко от деветте растения е внимателно подбрано, за да се гарантира, че те са с най-високо качество. Слоганът на Whitley Neill „Създаден от дървото на живота“ само намеква за това, кои може да са тези растения.

Марки

Ценови диапазон

Джин Whitley Neill Connoisseurs Cut 700ml.
39,99 лв.
Джин Whitley Neill Къпина 700ml.
37,99 лв.
Джин Whitley Neill Малина 700ml.
37,99 лв.
Джин Whitley Neill Виолетка 700ml.
37,99 лв.
Джин Whitley Neill Дюля 700ml.
37,99 лв.
Джин Whitley Neill Classic 700ml.
37,99 лв.

Whitley Neill

Whitley Neill Gin – No.1 премиум джин в Обединеното Кралство* Whitley Neill джин е създаден от 100% зърнен етилов алкохол, който се настойва заедно с ботанически растения, подправки и билки преди да бъде дестилиран в красив античен меден дестилационен съд, все още наричан „Констанс“, който е на повече от 100 години. Използва се само най-чистата вода и всяко от деветте растения е внимателно подбрано, за да се гарантира, че те са с най-високо качество. Слоганът на Whitley Neill „Създаден от дървото на живота“ само намеква за това, кои може да са тези растения.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки