Меню

Загрей

Загрей Изображение

Винарна "Загрей" е модерен комплекс с напълно завършен цикъл на производство, започващ от гроздето и завършващ до бутилка вино. Оборудвана с най-съвременни ферментационни съоръжения с възможност за оптимизиране и контрол на всички процеси на винификация, съзряване, стабилизация и бутилиране на вината. При винификацията не използваме каквито и да е синтетични химикали. Дрождите за ферментация са гарантирано без ГМО. Допустими са само добавки с естествен произход, извлечени от естествени продукти – растителни, минерални, микроорганизми без ГМО. Серния диоксид,който се добавя преди бутилиране с цел предпазване от окисляване,е на половина от максимално разрешеното за конвенционално вино.

Винарната разполага с 1200 декара собствени лозя. Сортовете, които се отглеждат са Мавруд, Каберне совиньон, Сира и Мерло. Лозовият масив е разположен в един от най-благоприятните в почвено-климатично отношение райони на България - Пловдивското поле, което е част от Горно-Тракийската низина.

Марки

Ценови диапазон

Виница Мавруд Загрей 2017
Divino TOP 10
Мавруд "Виница" е емблематичното вино на винарна Загрей. Специфичните му и безспорни качества се дължат на един ...
28,60 лв.
Сира Резерва Загрей 2016
Виното е с наситен рубинен цвят. Завладяващи аромати на боровинки,пушек и тютюн,преминаващи и във вкуса. Хармонична ...
15,40 лв.
Мавруд Резерва Загрей 2016
Виното е с красив рубинен цвят.Атрактивни сортови аромати на шоколад,шипков мармалад,пипер и лозов лист.Вкусът е ...
15,40 лв.
Сира Single Vineyard Коткини Могили Загрей 2016
Виното е с брилянтен и дълбок рубинен цвят. Ароматът издава класа,преплитат се деликатни аромати на къпини, ...
17,40 лв.
Бял Мавруд Тиара Загрей 2018
Произведено от червения сорт Мавруд по технология за бели вина, виното притежава интензивните аромати на Мавруда и ...
9,00 лв.

Загрей

Винарна "Загрей" е модерен комплекс с напълно завършен цикъл на производство, започващ от гроздето и завършващ до бутилка вино. Оборудвана с най-съвременни ферментационни съоръжения с възможност за оптимизиране и контрол на всички процеси на винификация, съзряване, стабилизация и бутилиране на вината. При винификацията не използваме каквито и да е синтетични химикали. Дрождите за ферментация са гарантирано без ГМО. Допустими са само добавки с естествен произход, извлечени от естествени продукти – растителни, минерални, микроорганизми без ГМО. Серния диоксид,който се добавя преди бутилиране с цел предпазване от окисляване,е на половина от максимално разрешеното за конвенционално вино. Винарната разполага с 1200 декара собствени лозя. Сортовете, които се отглеждат са Мавруд, Каберне совиньон, Сира и Мерло. Лозовият масив е разположен в един от най-благоприятните в почвено-климатично отношение райони на България - Пловдивското поле, което е част от Горно-Тракийската низина.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки